پیکر ۱۶ شهید مدافع امنیت در کرمانشاه تشییع می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۴۱۹۷

پیکر ۱۶ شهید مدافع امنیت در کرمانشاه تشییع می‌شود

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه از تشییع پیکر ۱۶ شهید مدافع امنیت در کرمانشاه خبر داد.
پیکر ۱۶ شهید مدافع امنیت در کرمانشاه تشییع می‌شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام مهدی عبدی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه از برگزاری مراسم تشییع شهدای مدافع امنیت خبر داد.

وی اظهار کرد: در پی حملات ددمنشانه اسرائیلی و آمریکایی از روز گذشته تا کنون در استان کرمانشاه ۱۶ نفر به فیض شهادت نائل آمده‌اند که از این تعداد ۳ نفر غیربومی هستند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با بیان اینکه احتمال افزایش آمار شهدا وجود دارد، تصریح کرد: اگر شرایط اقتضا کند تشییع شهدا روز دوشنبه ۲۶ خردادماه جاری ساعت ۸:۳۰ دقیقه صبح در مرکز استان برگزار می‌شود و سپس پیکرها در راستای تدفین به زادگاهایشان منتقل می‌شوند.

وی ادامه داد: مسیر مراسم از چهارراه مدرس تا میدان آزادی خواهد بود و این عزیزان بر دستان مردم شهیدپرور کرمانشاه بدرقه می‌شوند. 

حجت‌الاسلام عبدی از مردم دعوت کرد تا با حضور باشکوه خود در این مراسم، با پاسداشت خون شهدا و ادامه راه آنان، خشم و انزجار خود را نسبت به رژیم اشغالگر قدس اعلام کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار